Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν ήταν κι από τα καλύτερά μου! Είχα μια χαρά γιατί από την Κυριακή το πρωί μέχρι την Δευτέρα το βράδυ θα ξεκουραζόμουν και θα έβρισκα επιτέλους χρόνο να ασχοληθώ με τα δικά μου, αλλά τα σχέδιά μου άλλαξαν από μια ενοχλητική διαταραχή στην υγεία μου. Όλη η Κυριακή πήγε χαμένη καθώς έμεινα διπλωμένη από κολικούς και δεν μπορούσα να ασχοληθώ με το παραμικρό. Την Δευτέρα, όμως, που το πρόβλημα υποχώρησε ελαφρώς το εκμεταλλεύτηκα και κατάφερα επιτέλους να μεταμορφώσω τα κουτάκια από τα πουράκια σε δοχεία για κάθε χρήση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα τα κάνω, πάντως εγώ ευχαριστήθηκα πολύ εκείνες τις λίγες ώρες που αφέθηκα να με παρασύρει ο οίστρος της δημιουργίας. Μόλις τελείωσα με αυτά ασχολήθηκα και με τους νάνους του κήπου που είχαν τραυματιστεί λιγάκι από τις καιρικές συνθήκες. Με το πινέλο και τα χρώματα σουλουπώθηκαν κάπως. Όμως αυτούς θα σας τους ¨συστήσω¨ σε μια επόμενη ανάρτηση καθώς δεν πρόλαβα να τους φωτογραφήσω.
Προς το παρόν σας παρουσιάζω μόνο τα κουτάκια από τα πουράκια:



Χρησιμοποίησα χαρτοπετσέτα την οποία δεν χώρισα από τα υπόλοιπα φύλλα της και το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο αεράτο. Θυμίζει λίγο ύφασμα στην υφή. Ελπίζω να είναι ανθεκτικό αλλά κι αν δεν είναι, δεν πειράζει! Εμείς να είμαστε καλά κι όλα φτιάχνονται!

2 σχόλια:

  1. Περαστικά σου.!!!! Πολύ γλυΦκά τα κουτάκια σου και ωραία ιδέα για μεταμόρφωση.!!!Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα. Τίποτα δε πάει χαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή