Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Για πόσο ακόμη...

Μερικές φορές θέλεις να τρέξεις, να διανύσεις τα χιλιόμετρα που πήρε μαζί του ο χρόνος, να ξαναδείς τις εικόνες, να ψάξεις να δεις πού έχει γίνει το λάθος! Μα το μόνο που σου επιτρέπεται να κάνεις είναι να μένεις παγιδευμένη στο παρόν παλεύοντας με το άδικο, ψάχνοντας να βρεις την υπομονή και την δύναμη να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι, ελπίζοντας ότι δεν θα χάσεις εσένα προσπαθώντας να μην πληγώσεις εκείνους...
Κι όλα αυτά ενώ νιώθεις πως το οξυγόνο λιγοστεύει και η καρδιά σου χτυπά σαν τρελλή στην ιδέα και μόνο πως υπάρχει κι άλλος δρόμος, υπάρχει κι άλλος τρόπος αρκεί να μπορέσουν κι οι άλλοι να τον δούνε. Αρκεί να θελήσουν να σε ακούσουν, να προσπαθήσουν να καταλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου