Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να επισκευτεί κανείς το Δέλτα του Έβρου. Και η άνοιξη, πριν αρχίσουν οι ζέστες του καλοκαιριού και τα κουνούπια!
Παρόλο που κάνει κρύο, αν ο καιρός είναι ηλιόλουστος, τολμάς να βγεις από το αυτοκίνητο και να περπατήσεις, να θαυμάσεις και να καμαρώσεις παρθένο τοπίο, έτσι όπως το όρισε η φύση. 
Απολαύστε!


2 σχόλια:

  1. Καλώς επέστρεψες!!! :) Πανέμορφες φωτογραφίες!!! Έχω πάει και μπορώ να πω πως είναι υπέροχα εκεί στα βόρεια!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι πάντα εδώ φίλη μου αλλά δίχως χρόνο για αναρτήσεις. Παρ' όλα αυτά σας διαβάζω και σας θαυμάζω αρκετά συχνά. Είναι πράγματι όμορφος ο τόπος μας, η Ελλάδα μας σε όποια γωνιά της κι αν στρέψεις το βλέμα σου. Δυστυχώς έγώ δεν έχω βρεθεί στα μέρη σου αν και θα το ήθελα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή