Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Earthlings

Βρέθηκα να παρακολουθώ προχθές το παρακάτω ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που σοκάρει και που αξίζει να το δείτε ολόκληρο παρά το μεγάλο μήκος του. Είναι καιρός να αναθεωρήσουμε και να αντικρύσουμε καταπρόσωπο την αλήθεια. Την αλήθεια για την φυλή των ανθρώπων και το ήθος μας.
Μακάρι να μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα. Μακάρι να μην ήμασταν πιο ζώα κι από τα ζώα που ούτως ή άλλως είναι έτσι πλασμένα. Την στιγμή που θεωρούμε τους εαυτούς μας τα ανώτερα πλάσματα του ζωικού βασιλείου να συμπεριφερόμαστε κατώτερα από όλα τα πλάσματα του πλανήτη. Η αλήθεια για το ποιος είναι τελικά ο άθρωπος!
 

1 σχόλιο: