Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Αχ, κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!! Να σας δείξω τί έφτιαξα με το βελονάκι; Δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά είναι τα πρώτα που φτιάχνω και πολύ χάρηκα! Τα έφτιαξα για την καλύτερή μου φίλη την Μαίρη που μένει μακριά μου και που τόσο αγαπώ και μου λείπει. Ελπίζω να της αρέσουν και τα φορέσει.
Αυτή η άνοιξη με έχει τρελάνει. Δεν σταματώ να σκέφτομαι καινούργια πράγματα!
Χρόνο μόνο χρειάζομαι για να αρχίσω να δημιουργώ!






9 σχόλια:

  1. Σίγουρα θα της αρέσουν. Έτσι να βάζουμε σιγά σιγά χρώμα στη ζωή μας. Καλό μήνα σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τις αρέσουν γιατί είναι από τα χεράκια σου και φυσικά είναι γεμάτα αγάπη!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα.Σίγουρα θα τις αρέσουν.Μπράβο.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα βραχιολάκια σου!Μου άρεσε και η αλλαγή στην εμφάνιση του μπλογκ σου!Aλλά βγάλε τη λεκτική επαλήθευση στα σχόλια γιατί κουράζει τον αναγνώστη σου και δυσκολεύεται να αφήσει σχόλιο μετά.Αν θες βοήθεια ,πες μου.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    Μαρίτα μου καταλαβαίνω ότι είναι λίγο εκνευριστική αυτή η επαλήθευση αλλά ρώτησα κι έμαθα (γιατί δεν γνωρίζω και πολλά πολλά για αυτά τα διαδικτυακά θέματα)-μετά από την δική σου παράκληση και την προηγούμενη φορά, ότι ο λόγος που υπάρχει είναι για να αποφεύγονται σχόλια από διάφορες μηχανές (spam νομίζω μου τα είπανε) κι έτσι προτίμησα να το κρατήσω έτσι. Χαίρομαι πολύ για τα σχόλια που μου αφήνετε και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που σας κουράζω. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oκ καλή μου ,νόμιζα ότι δεν ήξερες,γι'αυτό επέμενα και με συγχωρείς γι'αυτό.Εγω δεν είχα ποτέ spam και οπότε έχω βγάλει τη λεκτική επαλήθευση,αλλά κάθε σχόλιο περνάει πρώτα από την έγκρισή μου.Αλλά όπως αγαπάς...Φιλιά πολλά και την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλίμονο Μαρίτα μου, κάθε άλλο χαίρομαι και σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις γιατί έτσι μαθαίνουμε νέα πράγματα και γινόμαστε καλύτεροι.
    Καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλως σε βρηκα!!!!Πολυ ομορφα τα βραχιολακια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καινούρια φίλη? Πολύ χαίρομαι. Καλώς ήρθες λοιπόν, Κατρίνα κι από είδα κι εγώ στο δικό σου blog έχεις φτιάξει υπέροχα πράγματα. Αχ, πολύ χαίρομαι όταν ανοίγω την σελίδα μου και βρίσκω νέες φίλες και υπέροχα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή