Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΩΒ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Το ¨ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ δημιουργώ άρα υπάρχω¨  διοργανώνει διαγωνισμό Μαρτίου με θέμα το μωβ χρώμα Συμμετέχω κι εγώ λοιπόν με αυτό το σετάκι πλεγμένο με βελονάκι.

3 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφο και θα το φορούσα ευχαρίστως. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στο μωβ διαγωνισμό.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Σ'ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο που μου άφησες!!! Το σετάκι είναι πάααααρα πολύ όμορφο!!! Θα το φορούσα επίσης!!! Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλες μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς, αλλά όταν ξεκινάω να φτιάξω κάτι ενθουσιάζομαι και όταν τελειώνω απογοητεύομαι γιατί πιστεύω ότι δεν έγινε όμορφο. Βέβαια, βρίσκομαι ακόμη στην αρχή τέτοιων κατασκευών και δεν έχω εμπειρία, ούτε και εντυπώσεις τρίτων για τις κατασκευές μου. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι όλα τα ψάχνω και τα φτιάχνω μόνη μου χωρίς τις συμβουλές και την βοήθεια πιο έμπειρων ατόμων. Όπως και να έχει είναι πολύ ευχάριστο να δέχομαι θετικές εντυπώσεις. Να είστε καλά. Πρέπει να πω ότι σας θεωρώ δασκάλες μου σε αυτά τα θέματα και σας ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μας τα μυστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή