Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ;













Καλό μήνα!
Επιτέλους, μπήκε η άνοιξη... Είναι τυχαίο που αγαπώ αυτήν την εποχή; Γεννήθηκα καταμεσής της άνοιξης. Απρίλη μήνα. 
ΛΑΤΡΕΥΩ την άνοιξη γιατί μοσχοβολάει. Γιατί μεγαλώνει η μέρα, γιατί ανθίζει η φύση και φοράει τα χρωματιστά της πέπλα, τα γιορτινά της ρούχα. Μα κυρίως λατρεύω την άνοιξη γιατί ανασταίνεται ο Χριστός. Γιατί μαζεύεται ο κόσμος στις εκκλησιές και γεμίζει η ψυχή από αγάπη. Χτυπούν οι καμπάνες κι ας είναι πένθιμος ο ήχος τους την Μεγάλη Εβδομάδα. Εξάλου μέσα από την θλίψη κι από το πένθος γεννιέται η κατάνυξη και η αγάπη. Η ελπίδα και η Ανάσταση. 
Στρέφω το βλέμμα μου στον ουρανό και τα σύννεφα που αντικρύζω δεν με ενοχλούν πια γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατήσουν πολύ. Σε λίγο ο ήλιος θα λάμπει, το γκρίζο του ουρανού θα αντικατασταθεί από το φωτεινό γαλάζιο. 
Σπέρνω στις γλαστρούλες μου σποράκια και αδημονώ, σχεδόν σκιρτώ όταν αντικρύζω τα βλασταράκια που βγαίνουν. 
Περιμένω να ζεστάνει λίγο ο καιρός για να ανοίξω τα παράθυρα και ξεκινήσω το φρεσκάρισμα του σπιτιού. Όλα τα θέλω αστραφτερά και μοσχοβολιστά όπως ακριβώς είναι και η άνοιξη. 
Πεντακάθαρη, λαμπερή και ευωδιαστή.  


 ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

1 σχόλιο:

  1. Τι όμορφα που τα περιγράφεις!Ετσι ακριβώς νιώθω και εγώ απλά δε βρίσκω τις λέξεις να τα πω!!!Πράγματι η Ανοιξη είναι από τις ωραιότερες εποχές,αν και η καθεμια εποχή έχει τη χάρη της,αυτή ,νομίζω, ξεχωρίζει...Οι εικόνες που έβαλες είναι απερίγραπτου κάλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή