Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Όταν η τέχνη συναντά την φύση.



Ήταν Μάιος του 1984 όταν άνθισε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το κατάστημά μας για να συμπληρώσει αλλά και να δώσει έναν νέο αέρα δημιουργίας, χρωμάτων και αρωμάτων στην πόλη. 
Τα 30 χρόνια λειτουργίας, μας δίνουν το θάρρος να πούμε ότι γνωρίσαμε καλά τον κόσμο των λουλουδιών και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά του.
Η συμμετοχή μας σε σεμινάρια ανθοδετικής επί σειρά ετών αλλά και η αγάπη μας για την τέχνη και την αισθητική του χώρου, είναι ο δικός μας τρόπος να ομορφύνουμε με τις κατασκευές μας τις δικές σας ιδιαίτερες στιγμές.





2 σχόλια:

  1. Όταν η τέχνη συναντά τη φύση, ομορφιές γεννιούνται!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφα !!!! να στε καλά και καλές δουλειές !!!!

    με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή