Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ακόρεστη αγάπη

Είναι μόνο ενάμιση χρονών κι όμως με καταλαβαίνει καλύτερα απ' όλους. Κάθεται στο πάτωμα και παίζει με τα παιχνίδια του, εγώ βρίσκομαι ξαπλωμένη δίπλα του κι εκείνος αρκείται να παίζει με το ένα χεράκι γιατί με το άλλο μου κρατάει σφιχτά το χέρι και δεν με αφήνει. Με κοιτάζει μέσα στα μάτια και χαμογελάει, μου κάνει γκριμάτσες και ματάκια και μετά μου λέει ¨Απαπώ¨ (το δικό του σ' αγαπώ) μελωδικά και μοναδικά όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Είναι το αγοράκι μου, το αντράκι μου, το παλικαράκι μου.

3 σχόλια:

  1. Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη ευτυχία τότε ποιο είναι??? Να τον χαίρεσαι τον γιο σου κούκλα μου και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Σας φιλώ και τους δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πολλή όμορφη εικόνα !!!!Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!Καλώς σε βρήκα!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ Marie kai Sophie! Εύχομαι η ευτυχία να μην στερέψει από τις ζωές όλων μας, παρά τις δυσκολίες που περνάμε. Να τα λέμε συχνά από εδώ και περα. Καλώς ήρθατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή