Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

NOVEMBER SMELLS WONDERFULL

Αγαπημένε μου Νοέμβρη, ήρθες πάλι!
Μαζί σου ήρθαν και πολλές αλλαγές. Οι περισσότερες ευχάριστες αλλαγές, ευτυχώς.
Λοιπόν θα στο αποκαλύψω... 
Μου αρέσεις Νοέμβρη γιατί έχεις πολλές γιορτές και κυρίως την γιορτή των αγαπημένων μου παιδιών στις 8/11. Φυσικά είναι και η δική μου η γιορτή που λίγοι την γνωρίζουν στις 11/11 αλλά εμένα αυτό δεν με σταματάει από το να έχω γιορτινή διάθεση εκείνη την ημέρα! Και πόσο μου αρέσει που γεμίζει το σπίτι μου με φίλους που περνάνε να πιούμε το καφεδάκι μας, να κεραστούν τα γλυκίσματα που ετοιμάζω και να μας ευχηθούν! 
Ένας άλλος λόγος που σε αγαπώ Νοέμβρη μου είναι επειδή μαζί σου ξεκινά η νηστεία των Χριστουγέννων και άρα και οι ετοιμασίες για την μεγάλη μέρα! Ναι, ναι! Είσαι μήνας γιορτινός κι ας μην είσαι ο Δεκέμβρης!
Τέλος πρέπει να σου πω ότι Νοέμβρη βαφτίστηκα και το έχω κι αυτό σαν γιορτή στο μυαλό μου. Δεν είναι άλλωστε;! Γιατί δηλαδή να κάνουμε τόσες ετοιμασίες για την ημέρα της βάφτισης και από τον επόμενο χρόνο να ξεχνάμε αυτήν την μέρα σαν να μην υπήρξε ποτέ;
Λοιπόν, καλέ μου Νοέμβρη, τελευταίε μήνα του φθινοπώρου, εγώ πολύ χαίρομαι όταν έρχεσαι!
Γι΄αυτό σιγά σιγά για να μπαίνουμε σε ευχάριστη διάθεση, ξεκινώ σιγά σιγά την καθαριότητα, κάθε γωνιάς του σπιτιού, τακτοποιώ συρτάρια και ρούχα μιας και οριστικά μαζεύονται τα καλοκαιρινά και βγαίνουν τα χειμερινά και ως ανήσυχο πνεύμα που είμαι και υπέρμαχος των αλλαγών, φέρνω τα πάνω κάτω.
Για αρχή λοιπόν ας θυμηθούμε έναν εύκολο και οικολογικό τρόπο να έχουμε τα ρουχαλάκια μας στα συρτάρια μας τακτοποιημένα και πάντα αρωματισμένα ευχάριστα! Αντί λοιπόν για τα προϊόντα που υπάρχουν έτοιμα στην αγορά και που είναι φάρμακα και χημικά υπάρχει η πολύ απλή και εύκολη λύση του σαπουνιού! Τί καλύτερο από το αγαπημένο μας αρωματικό σαπούνι, κομμένο σε μικρά κομμάτια και τοποθετημένο μέσα σε τούλινα πουγκάκια. 

Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο να βγάζεις το μπλουζάκι από το συρτάρι να το φορέσεις και να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα λες και μόλις έχει πλυθεί!

Στην συνέχεια θα ήθελα να παρουσιάσω το δώρο που έπλεξα για την πεθερά μου, μιας και είχε τα γενέθλιά της τον Οκτώβρη. Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά ποτέ δεν είναι αργά.


Πώς σας φαίνεται;
Για το τέλος αυτής της ανάρτησης θα ήθελα να σας δείξω και να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό είναι το άστρο των Χριστουγέννων που εμφανίζεται κάθε χρόνο στον φθινοπωρινό ουρανό και γίνεται όλο και πιο φωτεινό καθώς πλησιάζει η μέρα της γέννησης του Θεανθρώπου.
 Δεν είναι υπέροχος ο ουρανός αυτήν την ώρα;

Πολλά φιλιά!

2 σχόλια:

  1. Όμορφα υπέροχος ο ουρανός με το άστρο!!! Πολύ ωραία η πρόταση με τα σαπουνάκια και μένα μου αρέσουν να μοσχομυρίζουν τα ρουχαλάκια μου! Η επιλογή για το σάλι είναι φοβερή, θα το λάτρεψε σίγουρα!!!! όμορφος μήνας ο Νοέμβρης, θα συμφωνήσω! φιλάκια πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νοέμβρης σου είναι όλο υποσχέσεις και μυρίζει καθαριότητα!!
    Είμαι σίγουρη πως η πεθερά σου ξετρελάθηκε με το δώρο της...χρόνια της πολλά!
    Φιλιά πολλά και τις ευχές μου για τις γιορτές σας, αν και θα τα ξαναπούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή