Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ένας άγγελος στη γη


" Mother and child"  ο τίτλος του πίνακα Frederic Leighton ο καλλιτέχνης του.
Ο πίνακας που κοσμεί το σαλόνι μου. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του! Μια πολύ τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μια μητέρα και στο κοριτσάκι της καθώς εκείνο φροντίζει την μανούλα του προσφέροντάς της το γλυκό κόκκινο κερασάκι.
Από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσα τον συγκεκριμένο πίνακα (που φυσικά είναι αντίγραφο) ένιωσα μια γλυκιά ζεστασιά να με τυλίγει. Πόσο πολύτιμη αλήθεια η σχέση μιας μάνας με την κόρη! Πόσο αμφίδρομη μπορεί να είναι αν υπάρχουν οι σωστοί χειρισμοί!
Το δικό μου κοριτσάκι, είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο, το πιο τρυφερό, το πιο συμπονετικό και γεμάτο κατανόηση και καλοσύνη, το ομορφότερο που έχει υπάρξει γιατί πολύ απλά η ομορφιά αναβλύζει μέσα από την ευαίσθητη ψυχούλα της!
Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο τυχερή καθώς μου χαρίστηκε ένα τέτοιο πλάσμα, που άγγελοι το έφεραν στην αγκαλιά μου μέσα από τα χρυσά χέρια της Παναγιάς. Πόσο το φρόντισε, πόσο γλυκά το έπλασε ο Παντοδύναμος Θεός μας.
Όλοι οι θησαυροί του κόσμου βρίσκονται μέσα στην ψυχούλα της και λάμπουν κάθε φορά που μου μιλάει, κάθε φορά που με παρηγορεί, με κάθε βλέμμα της, με κάθε της χάδι.
Πόσο μα πόσο τυχερή κι ευλογημένη μια μάνα -εγώ - να έχω το προνόμιο να έχω τον δικό μου άγγελο στην γη.
Σε ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!
Αυτή η ανάρτηση είναι λοιπόν αφιερωμένη στο μικρό μου, στο καλό μου κοριτσάκι, στην Αγγελικούλα μου που καταφέρνει και αντιμετωπίζει με δύναμη και αγάπη όλες τις ατέλειες της μαμάς της.
Σε λατρεύω ψυχή μου!



4 σχόλια:

  1. Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου. Πολύ συγκινητική και τρυφερή η αφιέρωσή σου.
    Να είστε καλά!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο χαίρομαι, που μπήκα σήμερα, στο όμορφο λουλουδένιο σπίτι σου!
    Ο πίνακας αυτός, είναι και για μένα ένας από τους αγαπημένους μου.
    Τα λόγια σου για την αγγελοκάμωτη κορούλα σου (πάντα να την καμαρώνεις γερή και χαρούμενη) με άγγιξαν βαθύτατα. Ήταν σαν ν'ακούω των αντίλαλο αυτών που λέει η ψυχή μου, για την λατρευτή σγουρομάλλα μου!
    Ευλογημένες, αλήθεια, εμείς οι μαμάδες, που μας παραχωρήθηκαν οι "θησαυροί" μας. Μακάρι να μπορέσουμε, να σταθούμε άξιες, να ανταποδώσουμε γύρω μας αυτήν την ευλογία!
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες, καλώς ήρθες! Χαίρω πολύ για την γνωριμία!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου. Να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου. Πράγματι είμαστε ευλογημένες όλες οι μανούλες και καλό θα ήταν να μην το ξεχνάμε στιγμή (πράγμα δύσκολο με όλα αυτά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε γύρω μας βέβαια). Παρ' όλα αυτά τα παιδάκια μας μεγαλώνουν γρήγορα κι ο χρόνος που φεύγει δεν ξαναγυρνά. Ας μην τον σπαταλάμε σε άσκοπες τριβές κι ας χαρούμε το το πολύτιμο δώρο του Θεού.
      Πολλά φιλιά

      Διαγραφή