Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ

Όταν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες τις έχεις και με τίποτα δεν αρκείσαι στα έτοιμα. Έψαχνα λοιπόν το καινούργιο μου ημερολόγια-ατζέντα για το 2013 και δεν μπορούσα να καταλήξω στην επιλογή μου. Το ένα ωραιότερο από το άλλο. Κι έτσι για να μην χρονοτριβώ, κι επειδή το ένα έπιανα το άλλο άφηνα, αποφάσισα να πάρω το πιο απλό που βρήκα και να το διακοσμήσω μόνη μου. Κι έτσι τώρα θα σας παρουσιάσω την μοναδική μου ατζέντα. Ιδού λοιπόν:
Πρέπει να πω βέβαια, ότι μου πήρε τόσο χρόνο, όσο κρατάει ένας καφές για να το φτιάξω.
Πίσω από την ατζεντούλα μου βλέπετε και τα δυο σουβεράκια που έπλεξα βελονάκι με την κλωστή που μου είχε περισσέψει από το καλοκαιρινό σετάκι που είχα πλέξει για την κόρη μου. Καμιά κλωστή να μην πάει χαμένη.
Πώς σας φαίνεται λοιπόν?

5 σχόλια:

  1. Μου φαίνεται πανέμορφο!!
    Μου αρέσουν και το σχέδιο και τα χρώματα..
    Καλή Κυριακή να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα...Και πάνω από όλα είναι μοναδικό...Μου αρέσει...Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσά τα χεράκια σου το έκανες μοναδικό το ατζεντάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι πάρα πολύ όμορφο!!!! καλό μήνα και καλή εβδομάδα!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή