Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Φίλες μου, καλησπέρα! Σας πεθύμησα πολύ πολύ πολύ αλλά έτσι είναι το καλοκαίρι και ειδικά για μια εργαζόμενη μητέρα. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τα βασικά, πόσο μάλλον για σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Ανυπομονώ να μπω ξανά σε ένα πρόγραμμα, έχω πολλά σχέδια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και ελπίζω να είμαστε όλοι καλά για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Πρώτα ο Θεός λοιπόν, από Σεπτέμβρη και μόλις τακτοποιήσω τα παιδιά στο σχολείο, σκοπεύω να ασχοληθώ με διάφορα πράγματα για τα οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή.
Πρέπει να πω παντως ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα και ωφέλιμα πράγματα.
Στους καλοκαιρινούς μήνες που πέρασαν, δεν κατάφερα να δημιουργήσω όλα όσα είχα στο μυαλό μου αλλά τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά βρίσκεται στο περβάζι του παραθύρου του κτήματός μας και περιμένει να αδειάσω να φωτογραφική μηχανή για να τα φωτογραφίσω και να σας τα δείξω.
Εν τω μεταξύ όμως, παρόλο που χρόνο για πράξεις δεν έχω, βρήκα χρόνο για αποφάσεις και μία από αυτές ήταν να ασχοληθώ πιο εντατικά με την προσωπική μου δουλειά που είχα ψιλοπαρατήσει τόσον καιρό λόγω των υποχρεώσεων ως μητέρα και σύζυγος.
Το εργαστηριάκι αισθητικής μου λοιπόν, καθαρίστηκε, ξεσκονίστηκε, ανανεώθηκε σε εμφάνιση και υλικά και είναι έτοιμο να μεταφορφώσει, να ομορφύνει, να χαλαρώσει, να χρωματίσει, να δώσει θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση σε όσες γυναίκες χρειάζονται τις υπηρεσίες μου αλλά και σε όσες θέλουν να ξεδώσουν με καφέ ή αρωματικό τσάι με βότανα και κουβέντα περί ομορφιάς, με συμβουλές και καλή παρέα.
Στην φωτογραφία απεικονίζεται εφαρμογή μόνιμου βερνικιού νυχιών διάρκειας 20 ημερών με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό nail design που επέλεξε η Αλεξάνδρα από την συλλογή μου.
Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς, όσο άρεσε και σε εκείνη.
Υπόσχομαι να επανέλθω το συντομότερο με πλουσιότερο υλικό και με φωτογραφίες από την όμορφη Θάσο όπου περάσαμε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο με τον άντρα μου και την κόρη μου.
Ευχηθείτε μου καλή αρχή στα σχέδιά μου γιατί πραγματικά η θετική σκέψη και ενέργεια είναι ένα από τα σπανιότερα αγαθά στις μέρες μας.
Σας φιλώ


5 σχόλια:

  1. Καλή αρχή σου εύχομαι!!!!! Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το καλό σου εύχομαι... να κάνεις ότι επιθυμείς πραγματικότητα. Περιμένουμε με χαρά τις καινούργιες σου ιδέες! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα! έχεις κι από μένα πολύ θετική ενέργεια!! Τέλειο το σχέδιο στα νύχια! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ και πρέπει να σας πω ότι τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά! Συνεχίζω ακάθεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, πολύ χαίρομαι!!! Πάντα έτσι και καλύτερα εύχομαι!! Καλή συνέχεια! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή