Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Η ευτυχία κρύβεται στην δημιουργία και στην προσφορά. Ο άνθρωπος που δημιουργεί βρίσκει παραγωγικό τρόπο να εκτονώσει το πάθος του. Η δημιουργία χειροποίητων κατασκευών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή ζωής και ψυχικής ευφορίας. Η χαρά να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας είναι πολύτιμο δώρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν αναπαράγεται. Κάθε κομμάτι κλέβει αγάπη από την δημιουργό του και την εναποθέτει στα χέρια σας. Κάθε δημιουργία φτιάχνεται από χίλιες ευχές και χίλιες θετικές σκέψεις μόνο για εσάς.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




Κάποιοι πιστεύουν ότι το πλέξιμο και το κέντημα είναι απασχόληση χειμερινή. Για εμένα η δημιουργικότητα δεν έχει εποχές. Έτσι, λοιπόν έπλεξα για την μικρούλα μου ένα σετάκι για την παραλία! Προσωπικά μου άρεσε πολύ, δεδομένου ότι είναι το πρώτο ολοκληρωμένο κομμάτι που πλέκω και φοριέται. Μέχρι τώρα είχα περιοριστεί σε σκούφους, κασκόλ και αξεσουάρ. Λοιπόν τι λέτε? Δεν είναι πολύ χαριτωμένο?

8 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφο και φαίνεται πολύ καλοπλεγμένο!!!Το χρώμα του είναι σούπερ!!Σίγουρα το κοριτσάκι σου θα εντυπωσιάσει με το νέο σετάκι!!Μπράβο!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλειο!!!!! Και πολύ πρωτότυπο!!! Κι εγώ θέλω!!!! χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξυπνο και πρωτότυπο!!!!Το χαριτωμένο είναι λίγο να το λες!!! Συνέχισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά πανέμορφο το σετάκι και το χρώμα πολύ καλοκαιρινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τέλειο.!!!!!Μπράβο κορίτσι.!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια! Και βέβαια συνεχίζω ακάθεκτη!!!
    Evonita που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να αποκτήσεις κι εσύ ένα σετάκι πλεγμένο από τα χεράκια μου και με μεγάλη μου ευχαρίστηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ πολύ γλυκιά, σε ευχαριστώ πολύ και μόνο που το σκέφτηκες!

      Διαγραφή